Gadgets are our passion and vision towards the future.

Wij zijn Sky-O. De partner die u zoekt voor promotionele gadgets en textiel. Waarom? Heel eenvoudig: naast de klassieke lijn van promo-artikelen vindt u bij Sky-O de gekste, grappigste en origineelste hebbedingetjes en promokledij. Fair Trade en Fair Wear zijn natuurlijk ook van de partij. Onze reactiviteit, flexibiliteit en ons engagement krijgt u er zomaar bij. Dat is Sky-O.

 

Sky-O: gadgets, goodies en textiel

“Geniaal”, “simpel maar efficiënt”, “hilarisch”, “origineel”, “wie vindt zoiets uit?”,… Onze klanten steken hun enthousiasme voor de producten van Sky-O niet weg.
Ben je op zoek naar een hip gadget of een originele “business gift” om uw klanten of prospecten te bedanken of te verrassen? Eén adres: Sky-O!

Sky-O: fair trade & fair wear

Textiel en gadgets kopen bij Sky-O, dat is ook bewust kiezen voor eerlijke handel en “schone kleren”. T-shirts van een fabriek in een derdewereldland waar arbeiders een eerlijk loon krijgen, een schoudertas van gerecycleerde cementzakken uit Cambodja, of uw afgedankt promomateriaal omtoveren tot een unieke tas of accessoire? Voor Sky-O is bijna niets onmogelijk.

 

Fair trade

These are a collection of recycled and fairtrade items like bags and accessories

Fair trade

Van rommel tot rugzak

Recyclage anders bekeken. Ook dat is Sky-O. Cambodjaanse dorpsbewoners toveren oude rijst- en cementzakken om tot trendy accessoires, draagtassen of rugzakken in ruil voor een billijk loon. Een project waarmee Sky-O de afvalberg in Cambodja mee helpt verkleinen.

Ook u kunt helpen. Hebt u zelf ergens afgedankt promomateriaal liggen? Haal het vanonder het stof, bezorg het aan Sky-O en laat u verrassen. Onze mensen in Cambodja maken er een unieke tas of blits accessoire van.

fairwear

fairwear

fairwear

fairwear
Fair wear

Fair wear

Wearable created in a fair share of different corners around the globe

Fairwear

‘schone kleren’

Nee, wij wassen niet witter dan wit. Maar Sky-O kiest wel resoluut voor kleren van fabrieken die de regels van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) respecteren. Sky-O steunt hierin de Fair Wear Foundation. Zo beschermen we de zwakke textielarbeider in de derde wereld en gaan we alleen in zee met fabrieken die de regels van de IAO naleven.

Een T-shirt voor 1 euro? Zeg nu zelf!

Katoen planten, plukken en verven. Snit en Naad. Transport van Bangladesh naar België. En dat allemaal voor 1 euro per T-shirt. Zeg nu zelf. Daarom luidt het motto van Sky-O: Trek eens schone kleren aan!

Sky-O werkt voornamelijk met B&C, Switcher, King Cap en Continental, vier producenten die de deuren van hun fabriek wagenwijd openstellen voor controles van de FWF. Dé garantie voor u en voor ons dat textielarbeiders een eerlijk loon krijgen.

logo-b&cCottover_logotype_2014 stanleystellalogo-smalllogo-kingcap

Gadgets

Going gaga for gadgets.
This is the assortment of the many gadgets we have to offer.

Gadgets

paperworld

gadgets

sweeties

gadgets

mugs and drinkware

gadgets

writing

gadgets

wellness and living

gadgets

green gifts

gadgets

premium and tools

gadgets

caps and umbrellas

gadgets

bags and travel

gadgets

sports and toys

gadgets

desktop

gadgets

usb, time and technology

gadgets

Wenst u een link of een catalogus? Voor al uw vragen… Contacteer ons!

Who we are

We are gadget freaks!

Who is who

 • Bert
  Bertpartner

  bert@skyo.be
  0486/95.90.66

 • Frédéric
  Frédéricpartner

  fred@skyo.be
  0477/65.30.69

 • Tom
  Tompartner

  tom@skyo.be
  0478/20.14.04

 • Get in touch

  Got a question, need a quote or just for a quick chat? Contact us!

  Contact

  Dank u! We hebben je bericht goed ontvangen.

  Sky-o

  E. Van Ophemstraat 8
  1180 Brussel
  België

  INFO@SKYO.BE